life-coach-amsterdam

Hi! Ik ben Katrien

ik help je van verplichtingen en sleur naar vrijheid en manifestatie kracht!

life-coach-amsterdam

Ooit leek het ver weg

Een heerlijk leven leiden samen met mijn man en mijn dochter. In ons droomhuis samenzijn met degene die ons dierbaar zijn. Genieten van het buitenleven én werken aan mijn business. Ooit leek het ver weg, totdat ik in actie kwam.

Simplificeren

Het is namelijk wel eens anders geweest. Overladen worden met spullen, het druk hebben met verjaardagen, afspraken die meer leken op verplichtingen én weinig energie hebben als gevolg van mijn gezondheid. Op een gegeven moment was het voor mij genoeg en heb ik het roer omgegooid. Eén ding was duidelijk: ik moest mijn leven simplificeren. Dat betekende het nemen van drastische en spannende keuzes, maar wel keuzes die mijn leven uiteindelijk een stuk gemakkelijker maakte.

Dit veranderde alles

Ik stelde mijzelf bij alles wat ik deed de volgende vraag: “Maakt mij dit écht gelukkig?” Dit veranderde alles. Zo gingen overbodige spullen de deur uit, werden contacten die mij structureel veel energie kostte verbroken en skipte ik afspraken die niet waardevol waren uit mijn agenda.

Best of both worlds

Ondertussen werd ik verliefd op een prachtig huis iets buiten de stad. Zo liet ik Amsterdam, de stad waar ik bijna 2 decennia met veel liefde had gewoond, voor wat het was. Ik verhuisde naar een pittoresk stadje, waar ik nu geniet van een slow life voor mijzelf en mijn gezin. Voor mijn werk als life coach en business coach én voor inspiratie ben ik nog regelmatig te vinden in Amsterdam. Voor mij the best of both worlds.

life-coach-amsterdam
katrien-van-overbeek

Je hoeft het niet alleen te doen

Inmiddels help ik al jaren andere mensen om hun leven te simplificeren. Als ik ergens van geniet dan is het om anderen te leren hoe ze kunnen gaan voor datgene wat er voor hun écht toe doet om zo een prachtig leven voor zichzelf te creëren.

Zelf heb ik best wat detours gemaakt. Graag had ik eerder geweten wat ik nu weet. Daarom vind ik het zo fijn om anderen hierbij te helpen, want weet je: je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Wat insides over mij...katrien-van-overbeek

Mijn opleidingen en werkervaring

Opleidingen

Werkervaring

En een filmpje van mij...

Wil jij je ongekende mogelijkheden ontdekken
en vanuit ease nog zo veel meer bereiken?