Wie ben ik?

Overladen worden met spullen, het druk hebben met verjaardagen en mensen die ontzettend veel energie kosten. Als kersverse moeder ben ik heel blij dat ik daar nu niet meer mee te maken heb.

Jaren geleden heb ik het roer omgegooid. Het moest wel, want ik kreeg te horen dat ik een infectie ziekte had opgelopen. Ik had daardoor ontzettend weinig energie. Eén ding werd duidelijk: ik moest mijn leven simplificeren. Drukte en stress zouden mijn herstel in de weg staan. Ik heb alles op alles gezet om mijn rust te pakken. Overbodige spullen gingen de deur uit, contacten die mij veel energie kostten heb ik verbroken en afspraken die meer op verplichtingen leken skipte ik uit mijn agenda.

Na verloop van tijd kreeg ik weer energie. Ik herstelde volledig, maar ik ging wél verder met opschonen van mijn leven. Heerlijk. Ik leerde nieuwe methodieken waarmee ik niet alleen mijn eigen rust en ruimte kon bewaken maar ook gebruik kon maken van een super belangrijke tool. Namelijk mijn eigen persoonlijke wegwijzer, mijn intuïtie.

Deze tool heb ik steeds verfijnd en optimaal leren inzetten. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Soms voelt het alsof ik met een geheim rondloop, terwijl eigenlijk iedereen beschikking heeft tot deze tool. Ik heb best wat omwegen gemaakt en wat ‘trial en errors’ moeten doorstaan voordat ik ben waar ik nu ben. Graag had ik eerder geweten wat ik nu weet. Daardoor voelt het als een roeping om de technieken die ik toepas voor een mooi en gelukkig leven – ook als het even niet mee zit! – te delen.

Laat mij jou helpen. Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Focus gesprek en je krijgt van mij 3 persoonlijke tips die je direct kunt toepassen voor meer rust en ruimte in je leven.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MET MIJ

Nog wat grappige weetjes over mij

  • Naast mijn werk als coach zing ik en schrijf ik muziek. Onlangs heb ik een eigen EP uitgebracht
  • Mijn man noemt mij regelmatig ‘Kaatje Kondo’ (afgeleid van opruimgoeroe Marie Kondo)
  • Ik hou van kampvuren, sterrenhemels en met blote voeten door het gras lopen
  • Ik heb een hekel aan nagels die over een schoolbord gaan of een mes dat over een bord krast, brrrr
  • Guilty pleassure: naar Dolly Parton luisteren met een cappuccino en een stuk extra pure chocola

Filmpje!