Aanvraag Gratis Focus Sessie

Wil jij meer ruimte in je agenda, je hoofd en je huis?
Kortom wil je meer vrijheid ervaren en leven vanuit je gevoel?

In een Focus Sessie geef ik je 3 tips die je direct kunt toepassen voor meer rust en ruimte in je leven en kijk ik samen met jou:

  • Wat je belemmert om die vrijheid en die ruimte te bereiken;
  • Welke stappen je NU kunt zetten om dat te bereiken;
  • Of en hoe ik jou eventueel verder kan helpen met verdere groei en ontwikkeling.

Het fijnste en het beste werk ik met gemotiveerde cliënten die open staan voor groei en ontwikkeling. Ik ga daarom in gesprek met mensen die serieuze stappen willen maken, bereid en in staat zijn om te investeren en in actie te komen.

Ben jij zo iemand? Beantwoord dan onderstaande vragen. Aan de hand van je antwoorden kijk ik of ik je verder kan helpen en wat ik je mogelijk persoonlijk kan aanbieden. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op!

  • Katrien van Overbeek gebruikt de door jou ingevulde gegevens voor het versturen van informatie, updates, producten door middel van email. Geef hieronder toestemming door een vinkje te plaatsen. Zonder toestemming mag ik je volgens de AVG wet niks toezenden! Je kunt je voorkeuren op ieder moment wijzigen door een mail testuren naar: katrien@katrienvanoverbeek.nl. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld, beveiligd opgeslagen en nooit aan derden verstrekt. Meer informatie in de privacyverklaring op mijn website via katrienvanoverbeek.nl/contact. Door het geven van toestemming stem je in met de genoemde privacyverklaring per 25-05-2018