Ervaringen

 • Sinds ik begon met het coaching programma van Katrien heb ik me kunnen ontdoen van oude patronen die een belemmering vormden in het opzetten van mijn bedrijf. Met de handvatten die ik tijdens opdrachten aangereikt kreeg, heb ik kunnen werken aan een andere mindset. Ik kan hierdoor doelgerichter en meer gefocust werken en een mooie basis leggen voor mijn bedrijf. Ben super trots op de stappen die ik in drie maanden heb kunnen zetten.

  Annelieke van Halen Schoenontwerper en -maker & Communicatie- en marketingspecialist
 • De laatste jaren zat/zit ik in een heus transformatieproces. Wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik naartoe... Het simpelste is om gewoon je oude 'ik' te blijven, met dezelfde gewoontes, met dezelfde job, met dezelfde mensen om me heen. Maar maakte me dit gelukkig? Groei ik hiervan als persoon? Ik had de laatste jaren al vele angsten overwonnen door uit mijn comfortzone te stappen. En blijven doorzetten hierin is toch niet altijd evident. Als je dan iemand hebt die je hierbij kan begeleiden/coachen is dit wel handig. Mijn groeiproces werd met deze training extra versneld. Dank je Katrien, je bent gewoon een pareltje op alle vlakken.

  Valérie Marichal Haarstylist - Educator/Coach
 • Ik kon geen richting geven aan wat ik wilde. Ging soms door zonder resultaat, bleef rondjes draaien en schoot geen steek op. Katrien heeft mij laten inzien, dat het mogelijk is. Je dromen kun je leven. Niet altijd eenvoudig, echter…als je het wilt, dan kan het. De coaching heeft voor mij een rode draad gehad, een leidraad ook, om te bereiken wat ik heb weten te realiseren.

  Ester van der Meulen Therapeut & Eigenaar B&B
 • De aanpak van Katrien zet je even extra aan het denken of iets echt de ‘waarheid’ is of een eigen mantra waarin je zelf verstrikt bent. De uitdaging waar ik tegenaan liep voordat ik aan het programma begon lag voor mij in het verdelen en balanceren van hoeveelheden werk en privé tijd. Het meest waardevol is dat ik direct theorie en oefeningen in de praktijk kon gebruiken en zo ook actief een transformatie heb ondergaan.

  Aafke van der Lippe Eigenaar Soul Amsterdam & Strategisch Marketeer Buro JAM
 • In drie maanden tijd heb ik mijn boek uitgegeven, een online cursus en een coachprogramma ontwikkeld. Drie grote doelen behaald! Katrien is iemand die steeds weer opnieuw precies kan zien waar een belemmering/blokkade ligt. Ik weet nu dat ik een deur door ben gegaan die achter mij op slot is gevallen en die van mijn kant uit nooit meer open kan. Ik kan niet meer terug, alleen nog maar voorwaarts! Dank je wel Katrien voor alles dat je voor mij hebt gedaan.

  Lua Galega Life-coach & Auteur
 • Katrien wist continue de positieve dingen te plukken uit mijn verhaal en wist deze dan ook te benoemen. Daardoor MOEST ik wel in mezelf gaan geloven. Door de andere mindset die ik heb gekregen, ben ik me eerder bewust van mijn valkuilen (focussen, structureren). Door Katrien heb ik geleerd naar welke klanten ik eigenlijk op zoek ben. Ik heb een andere mindset gekregen. Door deze mindset is de klantenstroom echt op gang gekomen.

  Ellie van Dommelen Eigenaar Praktijk Hart in Verbinding