clean-up-your-life | life-coach-katrien-van-overbeek

CUT THE CRAP, LET'S CLEAN UP YOUR LIFE!

Verlang jij naar meer rust en meer vrijheid? Clean Up Your Life is hét coachprogramma voor een opgeruimd en comfortabel leven. Je krijgt persoonlijke begeleiding, het kost niet veel tijd en het levert je het volgende op:

 • FOCUS: je gaat alle tijd- en energievreters uit je leven bannen
 • RUIMTE: er ontstaat meer ruimte in je hoofd, je sociale leven, je huis en je agenda
 • RUST: met Clean Up Your Life creëer je meer tijd voor jezelf
 • VRIJHEID: je leert hoe je je leven kunt minimaliseren naar datgene wat er écht toe doet
 • HELDERHEID: ontwikkel je op een down-to-earth manier je intuïtie en manifestatie kracht in te zetten

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt het mega druk. De verplichtingen blijven zich maar opstapelen.
 • Je mist iets in je leven, maar er is geen tijd om te ontdekken wat dat precies is.
 • Of je weet wel wat het is dat je mist, alleen heb je het te druk om daadwerkelijk voor datgene te gaan.
 • Je werkt to-do lijstjes af, maar maakt het je ook écht gelukkig?
 • Niet alleen je agenda zit vol, ook je huis. Je komt om in de spullen.
 • En alsof dat niet genoeg is zijn er ook nog mensen die aan je hangen en veel tijd van je vragen.

JE WIL HET LEVEN CREËREN WAAR JE NAAR VERLANGT

clean-up-your-life | lifestyle-coach-katrien-van-overbeek

Ik weet precies hoe je je voelt.

Ik ken het gevoel van overladen worden met afspraken, spullen en mensen die energie vreten. Een aantal jaren geleden zat ik er helemaal doorheen. Mijn hart schreeuwde om meer tijd voor mijzelf, maar ik had geen idee hoe ik dat voor elkaar moest krijgen. Bovendien hoorde ik in diezelfde periode dat ik ziek was.

Ik moest vervolgens drastische keuzes maken, anders ging het volledig mis. Niet alleen overbodige spullen gingen de deur uit, maar ook contacten die mij veel energie kostte heb ik verbroken en afspraken die meer op verplichtingen leken skipte ik uit mijn agenda.
 
 

Ik maakte schoon schip.

Bovendien ontdekte nieuwe methodieken waarmee ik mijn rust en ruimte kon bewaken. Ook leerde ik hoe ik gebruik kon maken van mijn eigen persoonlijke wegwijzer: mijn intuïtie. Deze super belangrijke tool heb ik vervolgens steeds verder verfijnd en beter leren inzetten.

Het heeft mijn leven totaal veranderd.

Soms is het net alsof ik met een geheim rondloop, terwijl eigenlijk iedereen hiertoe beschikking heeft.

Al met al heb ik uiteindelijk best wat omwegen gemaakt en wat ‘trial en errors’ moeten doorstaan voordat ik ben waar ik nu ben. Ik had toen graag geweten wat ik nu weet.

Dat is ook waarom ik zo duidelijk de calling voel om de datgene wat ik dagelijks toepas voor een mooi en gelukkig leven (ook als het niet mee zit!) te delen.

Stel je voor dat jij die lange weg niet hoeft te bewandelen en dit alles niet helemaal alleen in werking hoeft te zetten, maar dat je hier bij wordt begeleidt door een coach?

Want weet je…wat jij wilt is helemaal niet zo moeilijk om te bereiken.

Alleen is het in de eerste plaats belangrijk om de over juiste kennis te beschikken en vervolgens om toegang te hebben over de juiste begeleiding.

clean-up-your-life | lifestyle-coach-katrien-van-overbeekMET CLEAN UP YOUR LIFE CREËER JE:

 • Ruimte in je agenda, zodat je meer vrijheid hebt.
 • Helderheid, zodat je kunt gaan voor wat je écht belangrijk vindt.
 • Ruimte in je huis en in je hoofd.
 • Een leven dat je leeft vanuit je gevoel en je intuitië.
" Katrien is iemand die steeds weer opnieuw precies kan zien waar een belemmering/blokkade ligt. Ik weet nu dat ik een deur door ben gegaan die achter mij op slot is gevallen en die van mijn kant uit nooit meer open kan. Ik kan niet meer terug, alleen nog maar voorwaarts! Dank je wel Katrien voor alles dat je voor mij hebt gedaan. "
clean-up-your-life
Lua Galega
Life-coach & Auteur
" Sinds ik begon met het Clean Up Your Life coachprogramma van Katrien heb ik me kunnen ontdoen van oude patronen die uiteindelijk een belemmering vormden in het opzetten van mijn bedrijf. Met de handvatten die ik tijdens opdrachten aangereikt kreeg, heb ik kunnen werken aan een andere mindset. Ik kan hierdoor doelgerichter en meer gefocust werken en een mooie basis leggen voor mijn bedrijf. Ben super trots op de stappen die ik in drie maanden heb kunnen zetten. "
Annelieke van Halen
Schoenontwerper- en maker & Communicatie- en marketingspecialist

ZO GAAN WE TE WERK

Gedurende 8 weken krijg je elke week een video waarin wordt uitgelegd wat de volgende stappen zijn. Je weet dus op elk moment precies wat je moet doen om meer rust en vrijheid te creëren, je eigen heldere kwaliteiten vrij te maken en te gaan voor wat er écht toe doet.

 • Plus, je krijgt tijdens het programma toegang tot de 3 live coachcalls (t.w.v. €697,-) voor extra begeleiding, focus en nog betere resultaten. Hiervoor mag je je vragen insturen en deze worden dan behandeld. Door deze coaching merk je dat je niet alleen bent, je voelt je gesteund én je hebt altijd een concrete vervolgstap waarmee je vervolgens direct aan de slag kunt. Na afloop wordt de opname van de coachcall naar je gemaild. Het maakt dus niet uit of je wel of niet live aanwezig kunt zijn.
 • Plus, je ontvangt de online masterclass 'Mijn Grote Eyeopener', waarin ik met je deel wat mijn grote eyeopener was. Mijn 'aha moment' waardoor alles anders werd. Ik leg je uit hoe ik de methodieken die ik vanaf toen toepaste mijn leven hebben veranderd.
 • Plus, je krijgt mijn ebook 'Ultiem Geluk'.

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik ben hier heel helder in. Je hebt vast wel eens gehoord: ‘If you always do what you’ve always done, you will always get what you’ve always got’. Alleen degenen die, ondanks eventuele gevoelens van onzekerheid, bereid zijn anders te doen zullen maximaal profiteren van het Clean Up Your Life programma. Ik doe er alles aan om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden en ik ben ook pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is waar ik het voor doe. Dat is mijn missie!

Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij jezelf en je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook vervolgens daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen en weet ik zeker dat er ook voor jou prachtige dingen staan te gebeuren.

INVESTERING

Je investering voor het Clean Up Your Life programma is €1495,- incl. btw. Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s, 3 coachcalls (t.w.v. 697 euro) die je helpen om meer vrijheid te ervaren en volop gebruik te maken van je eigen heldere en manifesterende kwaliteiten. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van €515,- incl. btw, vervolgens over 1 maand de tweede en ten slotte over 2 maanden de derde termijn.

GARANTIE

Ik weet zeker dat als je de technieken en tips uit het Clean Up Your Life programma toepast je een veel comfortabeler leven krijgt, met meer vrijheid en meer ruimte om te doen wat je écht wilt. Mocht je vinden dat het programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken de mogelijkheid om het programma te proberen. Als je vervolgens van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar contact@katrienvanoverbeek.nl en laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten zien. Vervolgens zal je dan jouw investering retour krijgen. De reden dat ik naar het ingevulde werkboek vraag is simpel. Ik wil werken met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om vervolgens mooie resultaten voor zichzelf te realiseren.

EEN SERIEUZE INVESTERING

Investeren is spannend en zeker als het gaat om een investering in jezelf. Maar, als je blijft doen wat je nu doet veranderd er vervolgens niets en blijft alles gaan zoals het gaat. Je zou jezelf de vraag kunnen stellen: wat kost het mij als ik doorga zoals nu en wat levert het mij op wanneer ik duidelijk ga kiezen voor een leven vol vrijheid, rust en ruimte? Elk moment dat je investeert in persoonlijk ontwikkeling is zó waardevol voor de kwaliteit van de rest van je leven.

" Ik kon geen richting geven aan wat ik wilde. Vervolgens ging ik door zonder resultaat en bleef ik maar rondjes draaien en schoot geen steek op. Katrien heeft mij laten inzien, dat het mogelijk is. Je dromen kun je leven. De coaching heeft voor mij een rode draad gehad, een leidraad ook, om te bereiken wat ik heb weten te realiseren."
Ester van der Meulen
Therapeut & Eigenaresse B&B
" Als ik nu vergelijk met waar ik een half jaar geleden stond, krijg ik letterlijk tranen in mijn ogen van dankbaarheid. Dank je wel voor jouw pure energie lieve Katrien, kan alleen maar anderen aanraden een traject bij je te volgen. "
Gaby Simonis

WAT GEBEURT ER ALS JE JE AANMELDT

 • Je krijgt direct toegang zodat je kunt starten wanneer je wilt. Als je wilt kun je vandaag nog beginnen!
 • Je krijgt stap voor stap video's met praktische uitleg, zodat je precies weet hoe je de tools kunt toepassen in je dagelijkse leven.
 • Je volgt de juiste stappen in een juiste volgorde. Ze kosten niet veel tijd en zullen je vervolgens alleen maar tijd opleveren.
 • Je kunt het Clean Up Your Life programma volgen waar je maar wilt en in je eigen tempo.
 • In totaal houd je 3 maanden toegang tot het programma én je mag alle lessen downloaden. Zo heb je voor altijd toegang!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je hebt direct toegang zodra jij je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je niet meteen starten, dan is dat geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je ook daadwerkelijk begint.

Gedurende 8 weken ontvang je wekelijks een nieuwe module. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast. In totaal hou je 3 maanden toegang tot het programma én je mag alle materialen downloaden, dus zo behoudt je levenslang toegang tot het programma. Je kunt dus volledig in je eigen tempo deelnemen aan het programma.

Het programma is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dat moet helemaal goed komen! Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

Het is ook spannend om te investeren en soms nog wel spannender als het om jezelf gaat. Je zou jezelf een aantal vragen kunnen stellen. Ten eerste: wat kost het mij als ik deze investering in mijzelf niet doe? Ten tweede: wat levert het mij op als ik deze investering doe? Mocht je hier niet uitkomen en loop je toch nog ergens tegen aan? Neem dan contact met mij op: contact@katrienvanoverbeek.nl

" De laatste jaren zat ik in een heus transformatieproces. Wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik naartoe. Het is het simpelste is om gewoon je oude 'ik' te blijven, met dezelfde gewoontes, met dezelfde job en ook dezelfde mensen om me heen. Maar maakte me dit gelukkig? Groei ik hiervan als persoon? Als je dan iemand hebt die je hierbij kan coachen is dit wel handig. Mijn groeiproces werd met het Clean Up Your Life programma extra versneld. Dank je Katrien, je bent gewoon een pareltje op alle vlakken.
Valérie Marichal
Haarstylist - Educator/Coach
" Elke keer krijg ik weer nieuwe inzichten in mezelf en worden grijze onbekende gebieden helder. Ik heb bijzonder veel steun aan haar professionele adviezen, stellingen en aan de manier hoe zij mij helpt te ontwikkelen naar een nieuwe ik. De inzichten die gegeven worden zijn bijzonder krachtig en brengen bovendien heel veel rust en balans in mijn drukke levensstijl. Dank je wel daarvoor, een echte DANK JE WEL Katrien."
S te D