Ik Woon Niet Op een Berg in India [PODCAST]

Een tijd lang legde ik het mijzelf op om elke ochtend te mediteren en mijn yoga practice te doen. Hoewel dit mooi en verdiepend was, merkte ik ook dat ik hiermee in een welbekende valkuil van mijzelf stapte. Namelijk: als ik mijn yoga practice of mijn meditatie niet deed, dan vond ik dat ik het ‘verkeer’ deed. Ik moest die practice doen om een goede dag of een goede week te hebben.

Nu kijk ik daar compleet anders tegenaan. Ik vertel je er meer over in mijn podcast.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Ik Woon Niet Op Een Berg In India
Om de podcast te beluisteren via iTunes klik hier: Ik Woon Niet Op Een Berg In India

Liefs,

P.S. Wil jij ook bij de gratis online challenge van 15, 16 en 17 juni zijn? Je kunt je hier aanmelden.

Add A Comment