Wel of geen Smartphone [PODCAST]

Om te voorkomen dat je een overload aan informatie tot je krijgt is het goed om bewust om te gaan met alle digitale prikkels die je tot je neemt.

Ik speelde daarom enige tijd met het idee om mijn smartphone (tijdelijk) weg te doen. Ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt om mijn smartphone niet weg te doen. Naast alle nadelen van mijn telefoon hou ik tegelijkertijd ook zo van alle mooie mogelijkheden die de technologie ons brengt. Neem nou het super gemakkelijk opnemen of beluisteren van een podcast en die podcast vervolgens delen met andere like minded mensen. Dat wilde ik mijzelf niet ontnemen.

Ik ben daarom tot een andere oplossing gekomen. Ik vertel je er meer over in een splinternieuwe aflevering van mijn podcast.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Wel of geen Smartphone
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Wel of geen Smartphone

Liefs,

Add A Comment