You live you learn [PODCAST]

Aan de inzichten die wij opdoen in ons leven gaan vaak periodes van verwarring of zelfs crisis aan vooraf. Ik noem dat vaak ‘the breakdown before the breakthrough’.

Toch ligt er altijd een breakthrough op ons te wachten. Het is dan alsof de zon gaat schijnen na een regenachtige, stormachtige dag. Het kan voelen alsof je een zware tas hebt neergezet of een zware jas uit hebt gedaan om vervolgens bevrijd en lichter verder te gaan. Toch kan het vaak best even duren voordat je die tas volledig hebt neergezet of voordat je die jas volledig hebt uitgedaan.

In de nieuwste aflevering van mijn podcast deel ik hoe ik zie dat dit mechanisme van breakdown en breakthrough werkt en hoe je dit mechanisme kan versnellen. Ook deel ik een teleurstelling met je en daarmee een inzicht (!) die ik zelf te verwerken had.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: You live you learn
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: You live you learn

Liefs,

Add A Comment