Beware Of Your Energy [PODCAST]

De afgelopen weken voelde ik meer dan ooit hoe ik mijn eigen vibe heel goed mag bewaken. Ik merk dit niet alleen bij mijzelf, maar ook bij bij mijn cliënten (wanneer ik ze coaching geef of een reading).
De input die we met z’n allen krijgen via allerlei kanalen, denk aan: social media, allerlei apps, tv, enz., is mega groot. Onbewust stem je je af op allerlei meningen en stemmingen van andere mensen. Hoe kun je op die manier je eigen keuzes maken? Hoe kun je weten wat er goed is voor JOU?

In deze podcast draag ik ideeën aan over hoe je je eigen energie beter kunt bewaken. Ik heb die ideeën voor mijzelf doorgevoerd en ik kan je alleen maar vertellen dat dat heel goed werkt. Ik merk dat ik veel minder in mijn hoofd zit en veel meer handel vanuit een diep gevoel van weten dat iets goed is voor mij.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Beware Of Your Energy
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Beware Of Your Energy

Liefs,

Add A Comment