Spiritualiteit voor het ontbijt [PODCAST]

Ken je het gevoel dat je ergens mee bezig bent en compleet je besef van tijd verliest?

Je zit in een flow.
Je krijgt energie en nieuwe ideeën.
Creativiteit stroomt.

Je voelt dat wat je aan het doen bent helemaal klopt met wie je bent, waar je voor staat, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.
Alles is er al.

Die momenten gun ik jou.
Momenten waarin je je aandacht besteedt aan datgene wat er voor jou werkelijk toe doet
Waarbij je de tijd uit het oog verliest en je helemaal bent afgestemd op datgene wat je op dat moment joy geeft.

We zijn vaak geneigd om dingen aan te pakken vanuit een gevoel van moeten, terwijl het veel fijner is om door de dag heen te gaan vanuit een gevoel van joy zodat iets vanuit ruimte kan ontstaan in plaats van dat wij proberen te controleren.

In mijn nieuwste podcast: ‘Spiritualiteit voor het ontbijt’ vertel ik je hier meer over. Ook vertel ik je (voor mij) 2 bekende valkuilen binnen de spiritualiteit en waarom ik de term spiritualiteit eigenlijk maar een rare term vind. Ook vertel ik je over de 1 op 1 source reading sessies die ik weer ga geven.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Spiritualiteit voor het ontbijt
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Spiritualiteit voor het ontbijt

X

Add A Comment