Een nieuwe kans! [PODCAST]

Soms heb je wel van die dagen dat alles mis gaat. Het regent, je zit niet lekker in je vel en ga zo maar door.

Als je je zo voelt lijkt het net of je je niet anders kan voelen. Het is gewoon zo. Negativiteit kan een sterke aantrekkingskracht hebben.

Wat ik mijzelf op dat soort momenten probeer te herinneren is: elk moment is een nieuwe kans, een nieuwe kans om de wereld anders te zien.

Ga ik kiezen voor negativiteit of voor positiviteit? Regent het en kan ik niet naar buiten en is dat super vervelend óf kan ik dit omkeren? Is het bijvoorbeeld een super fijne dag om lekker binnen te blijven en mijn favoriete serie te kijken of een dag om juist wél lekker naar buiten te gaan met laarzen en regenpak?

Maar heel eerlijk: vaak blijf ik dan nog steeds in negativiteit hangen. Het is leuk om te weten dat je voor positiviteit kunt kiezen, maar vaak wordt ik dan toch weer teruggetrokken naar negativiteit. Ik mag dus meer doen dan mijzelf alleen herinneren dat ik een keuze heb. Zodat ik mijzelf kan bevrijden van die negativiteit. Hoe ik dat doe vertel ik je in deze aflevering van mijn podcast.

Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Podcast: Een nieuwe kans!
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Podcast: een nieuwe kans

Lieve groet,

Comments

  1. Petra Ouwens

    Ik ga hier zeker mee aan de slag,sinds 4 maanden zijn de kinderen het huis uit en heb ik last van een leeg nest syndroom.En het 1e wat ik denk als ik wakker ben….gadver het huis is leeg en stil.
    Maar ik ben op de goede weg en probeer ook echt positief in te zien

    1. Kaat

      Beste Petra, Dank je wel voor je reactie. Zo’n grote verandering heeft veel impact. Wat goed dat je het positief ziet. Verandering en aanpassing heeft tijd nodig en de ruimte die nu is ontstaan zal worden ingevuld met heel veel nieuws en moois. Voor nu een fijne dag! Lieve groeten, Katrien

Add A Comment