Manifesteren 2.0 [PODCAST]

Je weet vast al het een en ander over manifesteren en de wet van aantrekking. Maar weet je ook waarom je niet altijd aantrekt in je leven wat je eigenlijk wilt aantrekken? Ik vertel je er meer over in mijn nieuwe podcast: Manifesteren 2.0

Ik vertel hier over in mijn nieuwe Podcast!
Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Podcast: Manifesteren 2.0
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Podcast: Manifesteren 2.0

Lieve groet,

Ik ben Katrien van Overbeek, Coach, Psycholoog en Onderneemster voor mensen die zichzelf een opgeruimd en comfortabel leven gunnen.

Wil jij alle overbodige ballast overboord gooien en gaan voor wat er écht toe doet? Elke maand heb ik ruimte in mijn agenda vrij gemaakt voor 5 geïnteresseerden om een gratis Focus Sessie te volgen om je daarbij te helpen.

Wil je kans maken op een van deze sessies? Ga naar: katrienvanoverbeek.nl/focus

Add A Comment