Mijn haat liefde verhouding met social media [PODCAST]

Opgeslokt worden door social media, het overkwam mij laatst. Hoe heb ik dit een halt toe geroepen? En hoe heb ik het zo kunnen draaien dat de social media platforms weer voor mij gingen werken in plaats van tegen mij?

Ik vertel hier over in mijn nieuwe Podcast!
Om de podcast te beluisteren via Soundcloud klik hier: Podcast: Mijn haat liefde verhouding met social media
Om de podcast te beluisterenvia iTunes klik hier: Podcast: Mijn haat liefde verhouding met social media

Lieve groet,

Ik ben Katrien van Overbeek, Coach, Psycholoog en Onderneemster voor mensen die zichzelf een opgeruimd en comfortabel leven gunnen.

Wil jij alle overbodige ballast overboord gooien en gaan voor wat er écht toe doet? Elke maand heb ik ruimte in mijn agenda vrij gemaakt voor 5 geïnteresseerden om een gratis Focus Sessie te volgen om je daarbij te helpen.

Wil je kans maken op een van deze sessies? Ga naar: katrienvanoverbeek.nl/focus

Add A Comment