Transformatie [PODCAST]

Hi there!

Niet alleen de succesverhalen maar ook de valkuilen zou ik met jullie delen. Afgelopen week kwam ik mijzelf ontzettend tegen. Ik heb mooie plannen die ik in de wereld neer wil zetten met mijn business. Ineens ging ik alles wat ik wil doen als heel zwaar ervaren. Hoe kon dat gebeuren? En wat heb ik er gedaan om dat te veranderen? Want ik kan je vertellen dat ik het nu heel anders zie (gelukkig!) Ik vertel je hier meer over in mijn volgende podcast: Transformatie.

Verder leg ik uit hoe je zelf zo’n situatie kunt herkennen en wat je er aan kunt doen.

De podcast ‘Transformatie’ vind je in de iTunes Store via deze link:
https://tinyurl.com/ycz4c6ye

Of via SoundCloud:
https://tinyurl.com/y78es6em

Enjoy! <3

Ik ben Katrien van Overbeek, Coach, Psycholoog en Onderneemster voor mensen die zichzelf een opgeruimd en comfortabel leven gunnen.

Wil jij alle overbodige ballast overboord gooien en gaan voor wat er écht toe doet? Elke maand heb ik ruimte in mijn agenda vrij gemaakt voor 5 geïnteresseerden om een gratis Focus Sessie te volgen om je daarbij te helpen.

Wil je kans maken op een van deze sessies? Ga naar: katrienvanoverbeek.nl/focus

Add A Comment