Intuïtie [PODCAST]

Wow, wat voelt dat goed! Vorige week vertelde ik dat ik meer ga delen: mijn ervaringen, verhalen op het gebied van spiritualiteit, psychologie, zelfontwikkeling. Met als doel om jou te inspireren, en te raken in je eigen leven. Om te gaan voor jouw ultieme geluk en om te leven en te werken vanuit jouw gift, jouw talent, jouw missie.
Ik voel zo’n drive van binnen. En ik voelde ook: zet de eerste stap, de rest volgt vanzelf. Dat is best spannend, want het is nog niet zo dat alles al af en klaar is. De ideeën stromen als nooit te voren. Alleen moet het nog wel een vorm krijgen, zodat jullie deze ideeën ook kunnen zien, horen of lezen.

We hebben vaak geleerd om eerst onze zaakjes voor elkaar te hebben en dan pas te mogen genieten, te gaan voor wat we écht willen, gelukkig te zijn, maar… wat als dat nou eens andersom werkt? Wat als je zelf de eerste stap mag zetten richting: geluk, genieten, jouw dromen en dat dan de rest dan vanzelf volgt?

Super spannend natuurlijk! Maar, dit is wel dé manier om magie toe te laten in je leven. Ik vertel er meer over in mijn eerste…jawel….podcast!

Mijn eerste podcast ‘Intuïtie’ is te vinden in de iTunes Store via de volgende link:
https://tinyurl.com/vdy25l5

Of via SoundCloud:
https://tinyurl.com/t6eqgh2

Enjoy! <3

Ik ben Katrien van Overbeek, Coach, Psycholoog en Onderneemster voor mensen die zichzelf een opgeruimd en comfortabel leven gunnen.

Wil jij alle overbodige ballast overboord gooien en gaan voor wat er écht toe doet? Elke maand heb ik ruimte in mijn agenda vrij gemaakt voor 5 geïnteresseerden om een gratis Focus Sessie te volgen om je daarbij te helpen.

Wil je kans maken op een van deze sessies? Ga naar: katrienvanoverbeek.nl/focus

Add A Comment